:
Новорічні випуски

Новорічні випуски "ЕнеЇди" на Суспільному: 5 святкових рецептів від Євгена Клопотенко

27 грудня 2018

Кулінарний експерт та ведучий кулінарно-літературного шоу "ЕнеЇда" Євген Клопотенко розробив план порятунку святкового меню українців. Євген з року в рік помічав на святкових столах один і той самий самий набір страв: олів’є, холодець і шубу. Тож вирішив боротися із цим просто в ефірі Суспільного!

Спеціально до новорічних свят в ефірі телеканалу Суспільного мовлення UA: ПЕРШИЙ вийде п’ять спецвипусків "ЕнеЇди" з рецептами смачних та швидких новорічних страв із простих продуктів.

"Новорічні страви, рецепти яких ми знімали, є продовженням всього того, що я популяризую в Україні, – говорить Євген Клопотенко. – Я хочу показати, що їжа може бути легкою, поживною і смачною одночасно. І ці п’ять рецептів саме такі. Я раджу, щоб у Новий рік на кожному столі стояв не лише олів’є, а олів’є з чимось смачненьким".

Щоб не руйнувати бездумно кулінарні традиції багатьох поколінь, Євген Клопотенко пропонує приготувати легкі та бюджетні святкові страви. З коротких спецвипусків "ЕнеЇди" глядачі Суспільного дізнаються, як приготувати пікантну закуску з оливок та кільки, корисне олів’є "з духовки", вишуканий салат з мандаринами та скумбрією, хрумку качку з вершковою картоплею та найлегший десерт – желе з ігристого вина з мандаринами. Ви можете здивуватися незвичному поєднанню смаків та інгредієнтів, але повірте: це дуже смачно!

Читайте також: